Huolto, asennus ja kunnossapito

Tärkeä osa toimintaamme on, että seisomme toimittamiemme tuotteiden takana. 

Toimitamme haluttaessa kokonaiset kuljetinjärjestelmät avaimet käteen periaatteella sisältäen mm. koekäytöt, logistiikan, nosturit ja telineet, sekä koulutuksen laitteiden käyttöön ja huoltoon.

Mikäli toimitamme laitteet kokonaistoimituksena voitte olla myös varma, että asetetut aikataulut pitävät ja laitteet toimivat.

Meiltä löytyy asennus / huoltoautoja, joista isoimpaan kuorma-autoon mahtuu 6 asentajaa, sekä täydelliset varusteet vaativiin asennuksiin. Myös pienet työt onnistuvat vaikka yhden asentajan voimin pienemmällä henkilöautolla.

Voimme laatia räätälöidyn huoltosopimuksen, joka pitää sisällään esim. tuotantolinjan vuosihuollot ja nopeiden vasteaikojen korjaukset. 

Huollamme omat, sekä muiden laitteet ja voimme laatia huoltosuunnitelmat tuotannon häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi.

UUTTA!

Toimittamillamme laitteilla on käytettävissä myös QR-koodiin pohjautuva huolto-ohjelma ohjelmisto , sekä käyttö- ja huolto-ohjeet luettavissa laitteen konekilvessä olevasta QR-koodista esim. tablet tietokoneella, tai matkapuhelimella.

asennus